KNIV/SKYDD

 

kniv-skyddTillverkare av professionella knivar för livsmedelsindustrin. Vi garanterar att våra produkter är designade och tillverkade i Frankrike.

Våra knivar är tillverkade med martensitiskt rostfritt stål, enligt X5OCrMoV15 ISO standard som motsvarar DIN 1 .41 1 6, eller X46Cr 1 3 standard som motsvarar DIN 1 .4034, hårdhet 55 – 57 HRC.

ergo-steel

Den stålkemiska sammansättningen måste ta hänsyn till FOI ~ följdfunktioner.

Kod 1.4116
• Kol: (C) 0,48% d 0,54%
• Krom (Cr) 13% å 15%
• Molybden: (Mo) 0,50% till 0,80%
• Vanadin (Va) 0,10% till 0,20%
Kod 1.4034
• Kol: (C) 0,43% till 0,48%
• Krom: (Ci) 13% till 14,5%
Dessa rostfria stål är godkända för kontakt med livsmedel, i enlighet med EG norm nr 1 935/2004 den 27 oktober 2004.

Våra termoplasthandtag är certifierade för kontakt med livsmedel standarder och har alla de kvaliteter som krävs för intensiv användning inom livsmedelsindustrin och är temperatur 1 resistent mot en högsta kontinuerlig värme i 105 C ° och enda exponering för 115 C °.

Vi garanterar att vi använder dessa material för tillverkning av våra knivar för yrkesmässig användning i syfte att tillfredställa våra kunders höga krav.